Meest gestelde vragen

FAQ Meest gestelde vragen

Huisregels / Meest gestelde vragen

  • Iedereen is welkom op de Summer Park Sessions. Voel jij je toch niet welkom? Vertel het ons. Dan gaan we ons best doen zodat ook jij je thuis voelt op ons festival.
  • Het meebrengen en nuttigen van eigen consumpties is niet toegestaan. U koopt uw consumpties op ons terrein met onze festivalmuntjes welke bij de ingang van de Summer Park Sessions te koop zijn.
  • Huisdieren zijn niet welkom op de Summer Park Sessions.
  • Wij zijn een rookvrij festival, daarom is roken op het hele festivalterrein verboden.
  • Wij hanteren de coronamaatregelen op ons festivalterrein, deze worden een paar weken voor het festival bekend gemaakt.
  • Bij binnenkomst is het verplicht je handen te desinfecteren.
Op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 september 2023 vindt in Park Velserbeek de tweede editie van hét culturele festival van Velsen plaats. Kom je ook?
Overdag zijn alle Summer Park Sessions, de Kabouter Sessions en onze culturele markt gratis te bezoeken. In de avonden wordt een Summer Park Concert gegeven met professionals en gastartiesten. Om dit concert te bezoeken is een betaald ticket nodig.
De Summer Park Sessions is voor iedereen vanaf 4 jaar een fantastische culturele belevenis. Onze kleinste fans zijn welkom op het Kabouter Sessions-terrein. Al onze andere fans kunnen hun culturele geluk niet op bij ons podium, de culturele markt en onze Summer Park Bar.
We werken momenteel hard aan ons festivalprogramma. Zodra het programma klaar is, plaatsen we dat natuurlijk op onze site en onze sociale media kanalen.
Vrijwilligers zijn onze Heroes, echte helden waar wij niet zonder kunnen. Klik hier om je aan te melden en word de Hero van hét culturele festival van Velsen.