Meest gestelde vragen

FAQ Meest gestelde vragen

Huisregels / Meest gestelde vragen

  • Iedereen is welkom op de Summer Park Sessions. Voel jij je toch niet welkom? Vertel het ons. Dan gaan we ons best doen zodat ook jij je thuis voelt op ons festival.
  • Het meebrengen en nuttigen van eigen consumpties is niet toegestaan. U koopt uw consumpties op ons terrein met onze festivalmuntjes welke bij de ingang van de Summer Park Sessions te koop zijn.
  • Huisdieren zijn niet welkom op de Summer Park Sessions.
  • Wij zijn een rookvrij festival, daarom is roken op het hele festivalterrein verboden.
Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 september 2024 vindt in Park Velserbeek de vierde editie van hét culturele festival van de IJmond plaats. Kom je ook?
Op zaterdag en zondag is het volledige festival (alle optredens, de Kabouter Sessions, de Summer Markt en Workshop Sessions) tussen 11:00 uur en 19:00 uur voor iedereen gratis toegankelijk. Na 19:00 uur heeft u een betaald ticket nodig om te genieten van 1 van de Summer Park Avondconcerten.
De Summer Park Sessions is voor iedereen vanaf 4 jaar een fantastische culturele belevenis. Onze kleinste fans zijn welkom op de Kabouter Sessions & de Workshop Sessions. Al onze andere fans kunnen hun culturele geluk niet op bij onze podia, Summer Markt, Workshop Sessions en Horeca Plein. De Summer Park Avondconcerten zijn met name geschikt voor iedereen van 12 jaar en ouder.
We werken momenteel hard aan ons festivalprogramma. Zodra het programma klaar is, plaatsen we dat natuurlijk op onze site en onze sociale media kanalen.
Vrijwilligers zijn onze Heroes, echte helden waar wij niet zonder kunnen. Klik op hulp om je aan te melden en word de Hero van hét culturele festival van de IJmond.